Over mij

Ik voelde leegte

Al van jongs af aan voelde ik een leegte in mij. Ik had geen idee waar dit vandaan kwam.

Ik voelde mij alleen en anders ondanks dat ik veel lieve mensen om mij heen had.

Een heel eenzaam en somber gevoel. Het was alsof ik een buitenstaander was. Zij leefden volop en ik….

Volg je hart wordt dan vaak gezegd maar ik had geen idee waar mijn hart lag. Ja mensen helpen, dat had ik wel snel helder. Maar na jaren in de hulpverlening te hebben gewerkt bleef die onrust aanwezig.

Mijn hoofd draaide overuren. Mijn gedachten gingen alle kanten op en door alles te beredeneren probeerde ik grip te houden, mij staande te houden. Pff doodmoe werd ik ervan. Ik was gauw overprikkeld en reageerde snel boos op alles en iedereen om mij heen.

Het was magisch

Er is veel voor mij veranderd toen ik op mij 20ste erg ziek ben geweest. Tijdens mijn herstel wisten artsen niet meer waar de pijn vandaan kon komen en ik was zo moe. Ik kwam in contact met een vriendin die energetische healing gaf. Wauw, het was magisch.

De energetische behandelingen gaven mij het voor eerst het gevoel van thuiskomen. Ik voelde het weer stromen, de pijn nam af, ik kreeg meer energie en ik was meer in staat om liefde te voelen. 

Ook ontdekte ik dat ik via mijn eigen lijf blokkades bij een ander kan aanvoelen. Via mijn handen of aandacht kan ik de energie bij anderen weer laten stromen en opvullen met liefde en licht. Ik wist toen al direct dat ik hier wat mee wilde doen. 

Het kan simpeler

De energetische healing was mijn redding, toch voelde ik mij op een gegeven moment afhankelijk worden. Ik wilde graag leren hoe ik zelf de regie weer terug kon krijgen om mij goed te voelen. Ik kan inmiddels wel zeggen dat ik een expert ben in het ontdekken en ontwikkelen van zelfhulptechnieken na vele studies en cursussen te hebben gevolgd. Veel daarvan pas ik toe in mijn sessies en mijn online training.


Er gaat een wereld voor mij open. Alles kan zoveel sneller en simpeler dan dat ik altijd gedacht had!


Ik kan oprecht zeggen dat ik mij nog nooit zo gelukkig heb gevoeld. 

Nu kan ik zeggen

En dat kan jij ook!

Als je mij zou kennen dan zou je verder weten: