Energetisch Happy Kind traject

We willen allemaal dat ons kind gelukkig is!!

Soms zijn er periodes waarin je ziet dat je kind wat minder fijn in zijn vel zit. Deze horen erbij, ze zijn zelfs zeer leerzaam. Maar wat nou als deze periode wel heel lang duurt en je merkt dat het gedrag steeds extremer wordt?

Dan kunnen energetische sessies op afstand een grote steun zijn voor jouw kind.


Herken jij je kind in één van deze punten?

Hoe zou het zijn als jouw kind:

Neem dan eens contact met mij op. Aan de hand van een voorbereidingsformulier kan ik aanvoelen of dit traject geschikt is.

Wat gaan we doen?

In 17 dagen zal ik 5 energetische sessies op afstand geven zodat jouw kind weer lekkerder in zijn vel komt te zitten. Net zo krachtig en je kunt je kind(je) in zijn eigen vertrouwde omgeving laten.

Tussentijds zijn er evaluatie momenten om de vorderingen te bespreken.

Mocht duidelijk worden dat de disbalans door externe factoren worden veroorzaakt dan zal ik hier tijdig mee komen en kunnen we mogelijk ons plan bijstellen.

Mijn dochter van 8 zat lange tijd niet lekker in haar vel. Dit uitte zich o.a. in boosheid, driftbuien en negatief kijken naar zichzelf. Maaike heeft haar behandeld en al vrij snel zag ik een verschuiving. ​

Haar ogen staan anders, MEER RUST. Ze kan direct huilen als ze een rot gevoel heeft ZONDER ZICHZELF TE VERLIEZEN in een enorme driftbui. Ze zit veel LEKKERDER IN HAAR VEL.

Cindy

Oh, ik vond het eerst wel spannend hoor, hoezo op afstand? Omdat anderen zo positief waren heb ik toch de stap gezet om contact op te nemen met Maaike.

Onze dochter van 5 had zulke driftbuien. Als iets niet ging zoals zij het in haar hoofd had knalde ze. De buien duurden erg lang.

Na de tweede sessie merkten we al dat ze meer rust had en veel RUSTIGER reageerde als ze haar zin niet kreeg. Ook is ze VROLIJKER en kan ze VEEL LANGER ZICHZELF VERMAKEN. Ons contact is veel beter geworden.
IK BEN ZO BLIJ! 

Anne

Ja, dit heeft mij kind nodig

Jouw investering is € 199